ČUVENA POSLASTIČARNICA "PELIVAN" ZATVORENA NAKON 172 GODINE - vlasnici konačno otkrili razlog!

Autor:

Vesti

04.02.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna poslastičarnica Pelivan zatvorena nakon 172 godine: Šta se zapravo dešava?

ČUVENA POSLASTIČARNICA "PELIVAN" ZATVORENA NAKON 172 GODINE  - vlasnici konačno otkrili razlog!

Foto: X/@pelivanbeograd


Poslastičarnica "Pelivan", koja je decenijama bila omiljeno mesto ljubitelja slatkiša i tradicionalnih poslastica, iznenadila je mnoge svoje vernike odlukom da zatvori svoja vrata na period od tri meseca. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, ali su vlasnici poslastičarnice brzo reagovali i oglasili se na društvenim mrežama kako bi objasnili razloge za ovu odluku.

 

 


**Promene u Pelivanu: Očuvanje tradicije u duhu starog Beograda**

U svom saopštenju, vlasnici "Pelivana" su istakli da će tokom naredna tri meseca sprovesti određene promene u prostoru poslastičarnice, ali su istovremeno naglasili da će se te promene odvijati u skladu sa duhom starog Beograda i da će se čvrsto držati svoje glavne vrednosti - tradicije. Ova odluka je izazvala interesovanje javnosti, jer su mnogi bili znatiželjni da vide kako će se klasična poslastičarnica prilagoditi savremenim trendovima zadržavajući istovremeno autentičnost i šarm koji je činio njen prepoznatljiv pečat.

**Najava velikih promena: Šta nam Pelivan sprema?**

Pored toga, vlasnici su najavili da su već uveliko u procesu rada na promenama i da sa nestrpljenjem očekuju dan kada će posetioci imati priliku da vide sve inovacije koje su pripremili. Ova najava je izazvala veliku radoznalost iščekivanja kod ljubitelja "Pelivana", jer su mnogi već počeli da zamišljaju kako bi ova tradicionalna poslastičarnica mogla da izgleda u novom ruhu, zadržavajući pritom svoj autentični karakter.


Poslastičarnica "Pelivan" je svojom odlukom da zatvori na tri meseca izazvala veliko interesovanje javnosti, ali i podstakla maštu i radoznalost svojih vernih posetilaca. Sa nestrpljenjem se očekuju promene koje će poslastičarnica sprovesti uz očuvanje tradicije i duha starog Beograda, čime će definitivno ostati nezaobilazno mesto za sve ljubitelje slatkiša i bogate poslastičarske tradicije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading