HITNO UPOZORENJE! Nepoznata osoba lomi farove na automobilima kod Tašmajdana! Da li je ovo početak opasnog trenda?

Autor:

Vesti

04.02.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata osoba lomi farove na automobilima u Ulici Ilije Garašnina

HITNO UPOZORENJE! Nepoznata osoba lomi farove na automobilima kod Tašmajdana! Da li je ovo početak opasnog trenda?

Foto: Shutterstock


U Ulici Ilije Garašnina, na Tašmajdanu, građani su zabrinuti zbog nedavnog serije napada na automobile. Naime, nepoznata osoba tvrdim predmetom lomi farove na vozilima parkiranim duž ove ulice, ostavljajući vlasnike u šoku i besu. Fotografije uništenih vozila brzo su se proširile društvenim mrežama, a profile poput "Serbialive_beograd" na Instagramu, gde su objavljene, prati veliki broj ljudi koji su izrazili svoje negodovanje povodom ovog vandalizma.

 

 


**Poziv na odgovornost**

Jedan od građana koji je bio svedok ovih napada apelovao je na javnost da obrati pažnju na ovaj problem i da se obrati nadležnim organima ukoliko ima bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u identifikaciji počinioca.

"Neko lomi farove u ulici Ilije Garašnina kod ulaza na stadion Tašmajdan, molim da objavite" - stoji ispod fotografija na pomenutom Instagram profilu.

Ovakav apel ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu da se počinilac pronađe i stavi pod odgovornost.

**Nepoznati počinilac i neizvesnost**

Iako su fotografije oštećenih vozila izazvale ogorčenje kod građana, još uvek nije poznato da li je osumnjičeni identifikovan. Takođe, nije jasno da li su ovi slučajevi vandalizma prijavljeni policiji, ostavljajući građane u neizvesnosti i strahu od novih napada. Ovakav vid vandalizma ne samo da prouzrokuje materijalnu štetu vlasnicima vozila, već i stvara osećaj nesigurnosti u zajednici.

**Reakcija nadležnih organa i zajednice**

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće korake kako bi identifikovale počinioca i sprečile dalje napade na imovinu građana. Takođe, važno je da zajednica pokaže solidarnost i podršku u rešavanju ovog problema, te da se apeluje na odgovorno ponašanje i poštovanje tuđe imovine.

U ovakvim situacijama, važno je da se građani osećaju sigurno i zaštićeno, te da se zajedno radi na očuvanju javnog reda i mira. Nasilje i vandalizam nikada ne smeju biti tolerisani, a počinioci moraju biti privedeni pravdi kako bi se zaštitila zajednica od potencijalnih budućih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading