SKANDAL U BEOGRADU: Devojka uništila stan koji je iznajmila, a onda otišla kao da se ništa nije desilo!

Autor:

Vesti

02.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka i njen dečko devastirali iznajmljeni stan

SKANDAL U BEOGRADU: Devojka uništila stan koji je iznajmila, a onda otišla kao da se ništa nije desilo!

Foto: twitter


Jedan stanodavac doživeo je pravu noćnu moru kada je iznajmio svoj stan preko aplikacije "Booking" jednoj devojci, a ona je sa svojim dečkom boravila u stanu četiri dana i za to vreme ga znatno oštetila. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako par demolira stan, razbija televizore, polomi stočić i ostavi staklo razbacano na sve strane pre nego što su otišli, a da pri tome nisu obavestili vlasnika stana.

Stanodavac ostao u šoku

Stanodavac je bio šokiran kada je video štetu koju su napravili njegovi zakupci. U opisu videa navodi se da je stan izdat za jednu osobu, ali je devojka dovela svog dečka i zajedno su napravili haos u stanu. Nakon što su napustili stan, jednostavno su izašli iz zgrade kao da se ništa nije dogodilo, ostavljajući vlasnika u potpunom šoku.

Republika

Foto: twitter

Uništen stan u Beogradu

 


Upozorenje za druge zakupce

Na Instagram profilu "moj_beo_grad" ističe se da je devojka često iznajmljivala stanove, te se postavlja pitanje da li je neko imao slično iskustvo s njom. Upozorava se ljude da budu oprezni kada iznajmljuju svoje stanove, kako bi izbegli slične neugodnosti.
Republika

Foto: twitter

Uništen stan u Beogradu

 


Reakcije besnih korisnika društvene mreže

Na snimku su se mogle videti reakcije besnih korisnika društvene mreže, koji su osudili ponašanje ovog para. Mnogi su izrazili ogorčenje i zapitali se kuda ide ovaj svet, dok su neki istakli da zbog ovakvih postupaka normalni podstanari imaju problema sa visokim kirijama. Situacija je izazvala brojne reakcije među korisnicima društvenih mreža, a šteta koju su napravili zakupci ostala je kao upozorenje drugima da budu oprezni prilikom iznajmljivanja svojih nekretnina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MINI

03.02.2024 00:15

Budeš čovek, a ona ostavi dugove, i kaže kako nikome ne ostaje dužna. Šta reći!?