BEOGRAD "U CRVENOM"! Kraj zimskog raspusta doneo HAOS i gužve - OVE delove grada izbegavajte! (FOTO)

Autor:

Vesti

22.01.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic u Beogradu zakrčio je ulice.

BEOGRAD "U CRVENOM"! Kraj zimskog raspusta doneo HAOS i gužve - OVE delove grada izbegavajte! (FOTO)

Foto: Google maps

Najveće saobraćajnice ovog jutra su "u crvenom". Velike su gužve na auto-putu, Pančevačkom mostu i Gazeli, dok je pojačan saobraćaj i na Brankovom mostu. 

Gazela se, umesto za 5-6 minuta, ovog jutra prelazi za čak 10 i više minuta.

Gužva je i na Autokomandi, kao i na Plavom mostu.

Prohodno je od jutros u samom centru grada, a većih zadržavanja nema ni na Novom Beogradu, osim kod Štark Arene, gde je "crvena zona".

Koji delovi su, prema "Gugl mapama" označene crvenom bojom, odnosno saobraćajnicama sa veoma velikom gužvom, pogledajte u galeriji:

Stanje na putevima u Srbiji

Kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta znači i više dece na ulicama unutar gradova, a posebno na ulicama oko škola, na koje vozači moraju da obrate pažnju i dodatno smanje brzinu za vreme vožnji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Pažnja vozača je jako bitna u ovim zimskim danima kada su, kako kažu iz AMSS-a, trotoari prekriveni snegom i ledom pa pešaci, ali i deca koriste ulice za hodanje.

Padavina nema, ali sada jak mraz svaku vlažnu deonicu pretvara u led, zato se savetuje vozačima da krenu ranije jer im je potrebno više vremena da odlede vozilo, a u ovakvim uslovima vožnje česti su zastoji i prekidi u saobraćaju.

Prema informacijama granične policije, vozila na teretnim terminalima jutros najduže čekaju na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, i to osam sati.
Normalizovan je saobraćaj za putnička vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka, kao i za teretna ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, zbog toga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading