"JEL SU FELNE ZIMSKE?" Vozač džipa ŠOKIRAO ljude na Novom Beogradu - šta radi ovaj čovek (VIDEO)!

Autor:

Vesti

09.12.2023

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na instagram-stranici "moj_beo_grad" nedavno se pojavio bizaran snimak koji je izazvao pažnju korisnika društvenih mreža.

"JEL SU FELNE ZIMSKE?" Vozač džipa ŠOKIRAO ljude  na Novom Beogradu - šta radi ovaj čovek (VIDEO)!

Foto: Instagram/moj_beo_grad

 Na snimku se vidi vozač džipa kako vozi vozilo samo na felni, a scena je zabeležena u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Ono što je dodatno šokiralo posmatrače jeste činjenica da se iza automobila širio dim, što je dodatno pojačalo sumnje u razlog ovakvog ponašanja vozača.


Reakcije korisnika društvenih mreža nisu izostale, a među komentarima su se našli i ironični statusi poput:

"Jel ovo novi tiktok izazov?", "Da li su felne zimske?" ili "Kakva je situacija dobro da ima ostale tri".

Ovakav neobičan prizor definitivno je izazvao znatiželju i podstakao raspravu o mogućim razlozima za vožnju na ovaj način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 


**Reakcije na društvenim mrežama**

 



Društvene mreže su brzo reagovale na ovaj snimak, a komentari korisnika su se samo nizali. Mnogi su izrazili svoje neverovanje i zaprepašćenje, dok su drugi pokušali da pronađu humorističan ton u celoj situaciji.

Ovakvi neobični prizori često postanu predmet šaljivih komentara i polemike o razlozima koji su doveli do ovakvog ponašanja.



**Zaključak**



Bizaran snimak vozača džipa koji vozi samo na felni definitivno je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama. Iako se tačan razlog ovakvog postupka vozača nije mogao sa sigurnošću utvrditi iz samog snimka, reakcije korisnika društvenih mreža jasno ukazuju na to da je ova neobična scena izazvala značajnu pažnju. Ostaje da vidimo da li će se pojaviti dodatni detalji koji bi rasvetlili ovaj bizaran događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading