VESIĆ: Grad će platiti veštačenje da se vidi da li su građani oštećeni!

Autor: beograd.rs

Vesti

13.03.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić, gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić sastali su se danas sa predstavnicima građana koji žive u neposrednoj blizini gradilišta šoping centra "Ada mol".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

Građani su se žalili prethodnih nedelja da imaju oštećenja na kućama i stanovima zbog izgradnje tržnog centra.

- Kako problem nije rešen posle postupanja inspekcije, odnosno kako građani misle da su oštećeni izgradnjom šoping mola, Grad Beograd će obezbediti da Gradski zavod za veštačenje, koji je najrelevantnija institucija u Srbiji, od sutra počne da radi veštačenje - rekao je gradski menadžer Goran Vesić i dodao da građani neće plaćati izradu ovog veštačenja.

On je dodao da će se, kada se završi veštačenje, znati da li ima oštećenja koja su prouzrokovana građivinskim radovima na šoping molu ili ne.

- Ukoliko se utvrdi da ima oštećenja koja su nastala zbog građevinskih radova Grad Beograd će obezbediti da investitor i izvođač štetu poprave o svom trošku. I investiror i izvođač su ozbiljne kompanije i nemam nikakvu sumnju da će to da urade - rekao je Vesić građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (73)

Loading
Kosova

13.03.2018 15:00

Korektno rešenje, ko je napravio štetu neka je i plati.

Una

13.03.2018 15:01

Vlast je u sluzbi gradjana.

Mila

13.03.2018 15:20

Grad treba da plati vestacenje i da utvrdi st se zapravo desilo

Nikola

13.03.2018 15:27

Još jedan primer da su vlasti na prvom mestu građani i njihova okolina.