OGLAS ZA GARSONJERU NA VOŽDOVCU ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Cena iznosi 150 evra, ali enterijer izazvao lavinu komentara!

Autor:

Vesti

18.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdavanje garsonjere u naselju Braće Jerković na Voždovcu izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama.

OGLAS ZA GARSONJERU NA VOŽDOVCU ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE:  Cena iznosi 150 evra, ali enterijer izazvao lavinu komentara!

Foto: printskrin

Izdavanje stana

Sve više ljudi se suočava sa porastom cena nekretnina u Beogradu, što je dovelo do velike potražnje za povoljnim stanovima. Jedan oglas na društvenoj mreži "Fejsbuk" u grupi "Izdavanje stanova Beograd" privukao je veliku pažnju i izazvao poveći broj komentara zbog svog izgleda.

Stan koji se izdaje je garsonjera od 16 kvadrata, sa grejanjem na struju i malim troškovima. Cena iznosi 150 evra, uz depozit u istom iznosu. U oglasu su postavljene slike garsonjere, koja je nedavno sveže okrečena i sređena. Takođe, u oglasu se navodi da će biti useljiva za par dana, čim se srede još neke sitnice.

 

Foto: printskrin

 

 


Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje su komentari ispod oglasa. Mnogi su kritikovali enterijer garsonjere, ističući da je stan previše skučen i da ima dosta vlage. Neki su se i našalili na račun cene, ističući da je teško odlučiti da li da se smeju ili plaču zbog toga. Ipak, neki su bili i zainteresovani za iznajmljivanje, ističući da je lokacija veoma dobra i da cena nije prevelika za Beograd.

Ovaj oglas je samo jedan od mnogih koji pokazuje koliko je teško pronaći povoljan stan u glavnom gradu Srbije. Cene su sve veće, a izbor sve manji. Ipak, postoji nada za one koji su u potrazi za stanom, jer se ponekad nađu i prave "bisere", kao što je slučaj sa ovim oglasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Pero

19.11.2023 07:06

Nikako ne dozvolite da vas neko dere. Kupite svoj stan! Ili još bolje, kupite plac i napravite kuću sa dvorištem i garažom. To je sasvim lako i jeftino.

Bumbar

19.11.2023 15:18

Pero sve si rekao, samo nisi objasnio kako će student ili mlad čovek to uspeti?!