NOVI STANDARD ZA VOZILA GSP: Plaćanje karticama i čistoća vozila pod lupom i OVO!

Autor:

Vesti

14.11.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standard koji će se primenjivati na sva vozila u gradskom prevozu je utvrđen nakon sertifikacije koja je obavljena u saobraćajnom pogonu GSP-a na Novom Beogradu.

NOVI STANDARD ZA VOZILA GSP: Plaćanje karticama i čistoća vozila pod lupom i OVO!

Foto: Printskrin/Youtube/Travel Impressions by Haiko

 U okviru ove sertifikacije, utvrđeno je šta nedostaje u vozilima u odnosu na novi standard koji je nedavno usvojen. U drugoj fazi, očekuje se da će sva vozila biti opremljena svim neophodnim elementima kako bi se zadovoljili novi standardi.

Ovo će biti obaveza kako gradskih prevoznika, tako i privatnih prevoznika, prenosi beograduživo.


Jedan od najvažnijih zahteva koji moraju da ispune sva vozila u gradskom prevozu je GPS sistem koji će omogućiti pravilno praćenje lokacije vozila. Takođe, ugrađeni aparat za plaćanje karata platnim karticama će olakšati putovanje građanima, dok će zvučnik koji će biti postavljen u vozilima omogućiti putnicima da budu obavešteni o lokaciji vozila i sledećoj stanici.

Jedan od zanimljivijih zahteva je ispravan klima uređaj, koji mora da bude uključen kada su vremenske prilike takve da je to neophodno. Ovo će omogućiti udobnije putovanje putnicima, posebno tokom letnjih meseci.

Takođe, pre nekoliko meseci su uvedene i posebne kontrole čistoće vozila, koje se uglavnom sprovode u ranim jutarnjim časovima na početnim pozicijama linija gradskog prevoza. Ovim se dodatno unapređuje kvalitet usluge i omogućava prijatnije putovanje putnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading