''BIRAM SEBI U MISLIMA SPOMENIK I PIŠEM TESTAMENT''! Ispovest studentkinje koja je preživela dramu u taksiju: Samo ga je IZVADIO...

Autor:

Vesti

11.11.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kada je nakon svađe sa dečkom usred noći krenula kući.

''BIRAM SEBI U MISLIMA SPOMENIK I PIŠEM TESTAMENT''! Ispovest studentkinje koja je preživela dramu u taksiju: Samo ga je IZVADIO...

Foto: shutterstock

Priče o iskustvima sa taksistima vrlo često se mogu svesti u prave drame, o čemu svedoči i jedna, koji je na društvenoj mreži Iks podelila žena iz Beograda.

Kako je navela, sve je počelo kada je, kako studentkinja, nakon svađe sa dečkom usred noći krenula kući.

- Negde tamo davnih 2000ih u Beogradu, ja mlada napupela studentkinja odlučim da se posvađam sa tadašnjim dečkom u 3h ujutru i sa splava na Novom Beogradu vratim se u centar kući. Izađem ispred splava i besna uletim u prvi taksi. Taksista stariji lik, ćutljiv i kršan, vidi se Krajišnik. Pustio neke sevdalinke i vozi. Negde na Slaviji staje i kaže kako će samo da pokupi nešto. Kontam uzeće pljesku u onim kioscima, gladan čovek, bi mi ga žao - opisuje onaj početak vožnje koju sigurno neće zaboraviti, prenosi Kurir.

Nastavlja da, i dalje besna na momka nije ni obraćala pažnju šta je taksista radio van taksija.

- Ulazi, nastavljamo vožnju. U jednom trenutku pojavljuje se drugi auto i kreće da nam bukvalno dahće u branik. Bi mi čudno ali ok, dvehiljadite, Beograd i čudnije stvari su se dešavale. U jednom momentu drugi auto (sećam se ko danas poluraspali beli jugo) kreće da nas pretiče a suvozač da urla na ovog mog taksistu da će ga ubiti. Ja u šoku, sledila se. Oni voze paralelno. Poginućemo. Taksista mi govori "nemoj se plašiti, dete" i vadi pištolj ispod sedišta - prepričava dramatičnu scenu.

- Ja obelela. U kom trenutku je moja tragična ljubavna priča postala krimi film. Već mi u glavi kako ću završiti izrešetana. Jadni moji roditelji. Biram sebi u mislima spomenik i pišem testament. Taksista otvara prozor i onim pištoljem nišani u suvozača. Ja već žmurim. Odjednom beli auto usporava i skreće u prvu uličicu. Taksista vraća pištolj ispod sedišta i pojačava radio pevušeći. Sećam se išla je pesma Dragane Mirković "Pitaju me u mom kraju". Stigli mi ispred moje zgrade. Hoću da platim. Drhte mi ruke. Taksista odbija novac, namigne i ode. Mislim da sam još godinama nakon toga imala tikove na Draganu Mirković i vožnju taksijem - završila je ona svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading