BEOGRAĐANI, VAŽNO - OVE ČETIRI LINIJE SE DANAS MENJAJU! Voze drugom rutom, obavezno se informišite na vreme!

Autor:

Vesti

09.11.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na priključenju objekta na vodovodnu mrežu u Kumodraškoj ulici, danas će četiri linije javnog gradskog prevoza saobraćati drugom rutom.

BEOGRAĐANI, VAŽNO - OVE ČETIRI LINIJE SE DANAS MENJAJU! Voze drugom rutom, obavezno se informišite na vreme!

Foto: Republika.rs

Autobus GSP

Iz Sekretarijata za javni prevoz obavešteno je da će danas biti izvođeni radovi na deonici od Vitanovačke ulice do Ulice vojvode Đurovića, što će rezultirati zatvaranjem te deonice za saobraćaj.

Zbog toga će linije javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

 linije 18 i 39 će u oba smera saobraćati ulicama Vojvode Stepe, Ljube Vučkovića, Dinka Tucakovića, Kumodraškom i dalje redovnom trasom

 linije 25 i 25P će u oba smera saobraćati ulicama Kruševačkom, Miška Jovanovića, Peka Pavlovića, Zaplanjskom, Darvinovom, Braće Jerković i dalje redovnim trasama

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija 18 i 39, u smeru ka Autokomandi, koristiće i privremeno stajalište „Darvinova 1” u Ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), pet metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading