NEOBIČAN INCIDENT ZA ZEMUNSKOJ OKRETNICI: Muškarac blokirao autobus, zvao i policiju!

Autor:

Vesti

08.11.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici su danas na zemunskoj okretnici bili svedoci neobičnog incidenta koji se dogodio na linijama 83 i 18 u Zemunu.

NEOBIČAN INCIDENT ZA ZEMUNSKOJ OKRETNICI: Muškarac blokirao autobus, zvao i policiju!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici serbialive_beograd, nepoznati muškarac je na ulici ispred autobusa pobacao dvosede, stolice i tepihe, sprečavajući autobus da krene dalje.

Vozači su pokušali da uklone "barikade", ali je muškarac fizički nasrnuo na njih. Ubrzo je obaveštena i policija.


Snimak ovog događaja izazvao je mnogobrojne komentare, a među njima su bili i duhoviti. Jedan od komentara glasio je: "Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda."

 

 

Drugi je dodao: "Preko tepiha bus nema šanse da može da pređe." Poznato je da su vozači često na meti kritika zbog kašnjenja, pa je jedan komentar glasio: "Posle objasni šefu zašto kasniš sedamdeseti put ovog meseca." Još jedan komentar se zapitao: "A vozač neće da pređe preko tepiha da ga ne isprlja?"


Ovaj neobičan incident na zemunskoj okretnici privukao je pažnju putnika i prolaznika, a svakako će ostati upamćen i kao jedna od neobičnijih situacija u saobraćaju. Nadamo se da se ovakvi događaji neće ponoviti i da će saobraćaj u Zemunu biti nesmetan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading