ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA? Vozi automobil po trotoaru, ugrozio pešaka na Julinom brdu!

Autor:

Vesti

07.11.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo video-snimak koji je izazvao veliku polemiku među građanima.

ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA? Vozi automobil po trotoaru, ugrozio pešaka na Julinom brdu!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Naime, na Julinom brdu zabeležen je prizor koji je sve šokirao - vozač automobila je upravljao svojim vozilom na trotoaru.

Snimak je izazvao mnogo pitanja i negativnih komentara, a nije jasno zbog čega se vozač odlučio na ovaj potez. Naizgled, na putu nije bilo gužve, a pravila saobraćaja su prilično jednostavna i svi smo od malih nogu naučili da se automobili kreću kolovoznim trakama, dok je pešacima namenjen trotoar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Ovakvo ponašanje vozača izazvalo je opravdanu zabrinutost kod građana. Da li je nešto promenilo u našem društvu ili su neki ljudi jednostavno odlučili da kroje svoja pravila? Ovo je samo jedan od primera neodgovornog ponašanja u saobraćaju koje može dovesti do opasnih situacija i ugroziti bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Na snimku se takođe vidi kako je pešak morao da se skloni na travu kako bi automobil prošao, što je dodatno potvrdilo da vozač nije imao nameru da se pridržava saobraćajnih propisa. Ovaj incident je još jedna opomena da se pravila moraju poštovati i da svako od nas snosi odgovornost za svoja dela.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti mere protiv vozača koji je ugrozio bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Podsećamo da je poštovanje saobraćajnih propisa od velikog značaja za bezbednost svih nas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading