MISTERIOZAN NESTANAK MLADE MILICE (29): Poslednji put viđena na Banovom brdu, porodica u agoniji, policija na nogama!

Autor:

Vesti

28.10.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu popodne, na Banovom brdu, nestala je dvadesetdevetogodišnja Milica Ivković, koja je izašla iz svog stana i od tada joj se gubi svaki trag.

MISTERIOZAN NESTANAK MLADE MILICE (29): Poslednji put viđena na Banovom brdu, porodica u agoniji, policija na nogama!

Foto: Facebook

 Zabrinuta sestra, koja se obratila javnosti putem društvenih mreža, moli sve građane za pomoć u pronalaženju nestale devojke.

Milica je visoka oko 165 cm, ima braon kosu koju je nosila vezanu u punđu, smeđe oči i na sebi je imala crnu jaknu, farmerke i duboke patike. Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste činjenica da Milica ne nosi telefon sa sobom, pa se moli svako ko ima bilo kakvu informaciju da se javi kako bi se što pre pronašla.

Prema rečima sestre, Milica može biti bilo gde u gradu - u parku, na Adi Ciganliji, Košutnjaku, čak i u centru grada. Takođe, istaknuto je da je Milica u lošem psihičkom stanju, što dodatno otežava potragu za njom.

 

 


Policija je odmah obaveštena o nestanku i intenzivno radi na pronalaženju mlade devojke. Međutim, porodica moli sve građane da se uključe u potragu i da svaka informacija, ma koliko mala i nebitna se činila, može biti od velike pomoći.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o nestaloj Milici Ivković, molimo vas da odmah kontaktirate policiju. Sve informacije se obrađuju sa najvećom pažnjom i svaka od njih može biti ključna u pronalaženju nestale devojke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading