Neobična pojava na Banjici: Beograđani iznenađeni susretom sa DIVLJOM ŽIVOTINJOM na okretnici trolejbusa 40 i 41! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.10.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani koji žive na Banjici danas su doživeli pravu senzaciju kada su na okretnici trolejbusa 40 i 41 primetili neobičnog gostа - lisicu!

Neobična pojava na Banjici: Beograđani iznenađeni susretom sa DIVLJOM ŽIVOTINJOM na okretnici trolejbusa 40 i 41! (FOTO)

Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

 Ova zverka je snimljena i objavljena na Instagram stranici serbialive_beograd, ostavljajući mnoge u šoku.

Na snimku se jasno vidi lisica kako šeta oko okretnice, kao da je to njeno prirodno stanište. Građani su bili iznenađeni ovim prizorom, ali nisu mogli da sakriju oduševljenje. "Lisica viđena na Banjici oko 10 časova. Okretnica 40, 41", stoji u opisu snimka.

Ovo nije prvi put da se lisica pojavljuje na ovoj lokaciji. Prošle nedelje jedan prolaznik je uspeo da fotografiše lisicu koja je zastala ispred parkiranog automobila u jednoj ulici. Fotografija je brzo postala viralna, jer je lisica "ispozirala" i izgledala prilično simpatično.

Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

 

 


Građani su u komentarima ispod objave izrazili zabrinutost zbog ovog fenomena, navodeći da je jedna lisica viđena i u Novom Sadu. Ovo nas navodi na razmišljanje o ozbiljnosti problema sa kojim se suočavamo. Očigledno je da lisice sve više napuštaju svoje prirodno stanište i upućuju se u grad u potrazi za hranom.

Nedavno su se na društvenoj mreži Instagram pojavila još dva video-snimka sa lisicama koje slobodno šetaju beogradskim ulicama. Na jednom od snimaka se vidi lisica kako pretrčava ulicu cara Dušana na Dorćolu, dok je drugi snimak zabeležio lisicu koja traži hranu na Zvezdari.

Ova pojava izazvala je veliku pažnju javnosti, jer retko ko očekuje da će se susresti sa ovim divljim životinjama usred grada. Građani su sve više zabrinuti za svoju bezbednost i pitanje je koliko će se ovakve situacije ponavljati.

Lisica na Banjici je samo još jedan primer da divlje životinje sve više ulaze u našu svakodnevicu. Hitno je potrebno preduzeti mere kako bi se ova situacija rešila i sprečilo dalje širenje ovog problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading