KOMUNALNA POLICIJA MORALA DA REAGUJE ZBOG ELEKTRIČNIH TROTINETA! Dugo je i trajalo... Evo šta je zabeleženo danas na beogradskim ulicama (FOTO)

Autor:

Vesti

30.09.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna policija je već počela sa kažnjavanjem vozača električnih trotineta.

KOMUNALNA POLICIJA MORALA DA REAGUJE ZBOG ELEKTRIČNIH TROTINETA! Dugo je i trajalo... Evo šta je zabeleženo danas na beogradskim ulicama (FOTO)

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Bicikl nije jedino prevozno sredstvo za izbegavanje beogradskih gužvi, mnogi koriste i električne trotinete. Međutim, što se tiče ovoga, sada je promenjen i zakon.

Novosadska saobraćajna policija je već počela sa kažnjavanjem vozača električnih trotineta. Pre nekoliko dana, kazna u iznosu od 10.000 dinara napisana je jer vozač nije imao kacigu.

Naime, sada je na društvenoj mreži X, isplivala fotografija kako komunalna policija pakuje i odnosi upravo električne trotinete, verovatno iz razloga što nije dozvoljeno parkirati ih na svakom koraku.

Jedan od korisnika ove mreže, ostavio je komentar ispod ove objave, gde na šaljiv način kaže: "E dugo je i trajalo", dok su ostali raspravljali o čemu se ovde zapravo radi.

Uvođenje električnih trotineta za iznajmljivanje u Beogradu predstavlja pozitivan korak ka održivoj mobilnosti i olakšavanju putovanja u gradu.

Ova usluga je popularna u mnogim svetskim metropolama zbog svoje praktičnosti i mogućnosti da se smanji saobraćajna gužva i zagađenje vazduha.

Električni trotineti su odličan način za brze vožnje po gradu, bilo da se ide na posao, obavlja neki zadatak ili istražuje nova područja.

Korišćenje električnih trotineta može doprineti smanjenju emisija gasova sa efektom staklene bašte i smanjenju saobraćajnih gužvi.

Trotineti su opremljeni bezbednosnim karakteristikama, uključujući maksimalnu brzinu i automatsko usporavanje u gužvama kako bi se smanjila verovatnoća nesreća.

Korišćenje trotineta može biti ekonomično i efikasno, posebno za kraće udaljenosti u gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading