REPUBLIKA SAZNAJE! Radi se značajna saobraćajnica nadomak Beograda: Obezbeđena SVA SREDSTVA

Autor:

Vesti

17.09.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova saobraćajnica će dobiti četiri nove trake i trotoare

REPUBLIKA SAZNAJE! Radi se značajna saobraćajnica nadomak Beograda: Obezbeđena SVA SREDSTVA

Foto: mgsi.gov.rs

Uskoro počinju radovi u okviru akcije "Širimo Smederevac" i to na potezu od "Tri tiganja" do "Kružnog puta", saznaje Republika!

Ova saobraćajnica će dobiti četiri nove trake i trotoare, a kako saznajemo od izvora iz gradske vlasti, sva sredstva su već obezbeđena.

Interesantan je podatak da se ovaj deo nije radio još iz perioda kad je na čelu države bio Josip Broz Tito, što znači da je aktuelna vlast pokrenula ovo pitanje i realizovala, posle više od 30  godina.

Od 1945. do 2012. godine urađeno 596 kilometara auto-puta, dakle za 67 godina, dok je od 2012. godine do danas izgrađeno 420,9 kilometara i poluautoputeva, te da se trenutno gradi 485 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica.

- Od 1945. godine i Tita, Slobodana Miloševića do 2000. i od 2000. godine do 2012. - svi zajedno su izgradili 596 kilometara autoputa. Najviše je izgradio Tito, a od 2000. do 2012. godine izgrađeno 42,6 kilometra auto-puta punog profila i poluautoput Novi Sad-Horgoš - rekao je predsednik Vučić u jednoj od ranijih izjava.

Grad Beograd je dosta uložio u sređivanje saobraćajnica, ali kako Republika saznaje u pripremi je i veliki broj novih značajnih rekonstrukcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading