NEVREME PRAVILO HAOS PO ZEMUNU Kontejneri leteli po ulici, roletne na stanovima kao da su izbušene GELERIMA, blokiran i izlaz na auto-put!

Autor:

Vesti

05.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar je kontejnere nosio po ulici kao da su od papira i nabacivao ih na parkirane automobile

NEVREME PRAVILO HAOS PO ZEMUNU Kontejneri leteli po ulici, roletne na stanovima kao da su izbušene GELERIMA, blokiran i izlaz na auto-put!

Foto: Instagram/Prinstscreen

Snažno nevreme praćeno olujnim vetrom i gradom paralisalo je mnoge delove Beograda. U Zemunu je blokiran izlaz na auto-put i Novosadski put, pa se stvaraju nepregledne kolone automobila. Kako saznajemo, policija je kod Kvantaške pijace i nedozvoljava vozilima da prođu.

Zemun je zajedno sa Banovim Brdom u jednom trenutku ostao bez struje. I u drugim krajevima grada oborena stabla ometaju saobraćaj, a na nekim raskrsnicama ne rade semafori. 

Jak vetar u Zemunu je oduvao plastične kontejnere koji su se razleteli po ulici. Vetar ih je nosio kao da su od papira i nabacivao ih na parkirane automobile. Gotovo sigurno mnogima su tom prilikom pričinili veliku štetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

U naselju za pripadnike snaga bezbednosti koje se nalazi u Zemunu zabeležen je snimak kako je oluja, odnosno jak grad koji je padao, uništo roletne na stanovima.

Na snimku se može videti kako se na svakoj spuštenoj roletni vide rupe od jačine udara grada. Roletne su faktički "izbušene", kao da su zasute kišom gelera!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Više ulica na Novom Beogradu je bilo potpljeno velikom količinom vode koja je pala u kratkom vremenu, zbog čega su se neki automobili zaglavili.

Pred početak nevremena, gradonačelinik Beograda Aleksandar Šapić je, posle upozorenja koje je izdao Republički hodrometeorološki zavod, apelovao na gađane da ne izlaze iz kuće bez preke potrebe.

On je, takođe, zamolio sugrađane da obrate pažnju i na stvari koje im se nalaze na terasama, ravnim krovovima, te da ih na vreme obezbede i sklone.

Gradonačelnik je naveo da je naložio pojačano angažovanje celog komunalnog sistema grada i opštinskih štabova za vanredne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading