MLADA OTVORENO REKLA GOSTIMA ŠTA DA JOJ POKLONE: "Nisam je videla godinama a onda se usudila OVO da mi traži"!

Autor: M.O.

Vesti

21.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako bi mnogi gosti bili srećniji kada bi im se otvoreno reklo šta da donesu, ova žena je ipak smatrala da je to previše.

MLADA OTVORENO REKLA GOSTIMA ŠTA DA JOJ POKLONE: "Nisam je videla godinama a onda se usudila OVO da mi traži"!

Foto: Unsplash/ Chip Vincent

Kada dođe sezona venčanja, svi se raspravljaju o sumi novca koja bi se trebala staviti u kovertu. Dok sada sve više postoje i oni mladenci koji otvoreno zamole za određeni iznos. 

Možda bi to mnogim gostima "skratilo muke", ali ne i onima koji s mladencima nisu godinama u kontaktu. To se dogodilo jednoj devojci koja je sve detalje otkrila na Redditu.

Foto: Shutterstock

Zabrinuta žena u venčanici.

 

Požalila se da je dobila poruku od prijateljice koju nije videla više od deset godina. Poslednji put su se čuli 2009. godine, a ona je bila iznenađena kada ju je kontaktirao preko Fejsbuka. Obavestila ju je da se udaje i da štedi novac za egzotično odredište gde će ona i njen suprug provesti medeni mesec.


Devojka je otkrila da joj je buduća mlada rekla da ne može da je pozove na venčanje, ali da može da učestvuje u "donaciji za medeni mesec". Zatim ju je zamolila da joj pošalje 300 evra za venčanje.

- Nisam je videla niti razgovarala sa njom više od deset godina, mislila sam da je to nasumična poruka -, napisala je ona i dodala da su se i u školi družili samo površno.


- Odgovorila sam da joj čestitam i da sam u njihovo ime donirala u dobrotvorne svrhe -  otkrila je žena čiji je potez naišao na pohvale velikog broja ljudi. Ljudi smatraju da je takav zahtev pohlepan i glup i da se ne može od nekoga tražiti poklon ako ta osoba nije pozvana na svadbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading