KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DECU: Brat i sestra na meti batinaša u uniformama

Autor:

Vesti

17.06.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez ikakvog razloga, ovi kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka

KURTIJEVA POLICIJA PRETUKLA DECU: Brat i sestra na meti batinaša u uniformama

Foto: Kosovo Online

Policajci na KiM

Pripadnici specijalnih jedinica tzv. Kosova pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 18 i 15 godina u Žitkovcu.

- Brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji, maloletni K.R. i D.R., brat i sestra brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok su vozila kvad - saopštili su iz Srpske liste.

Bez ikakvog razloga, ovi kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede, koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica.

Antisrpski režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica sa druge strane ne čini ništa da Kurtija i njegove poslušnike koji maltretiraju čak i srpsku decu pozovu na odgovornost.

Pozivamo sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za srpsku decu i Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Kurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Goga

17.06.2023 22:19

Ovo ponašanje je prešlo svaku granicu, na ovo treba hitno da se reaguje.

Lela

17.06.2023 22:21

Kutriju se mora stati na put sto pre!

Darko

17.06.2023 22:22

Kurti nastavlja da teroriste nase ljude o decu!

Dragica

17.06.2023 22:23

Kutri ne prestaje sa maltretiranjem Srba!