MALI: Najveći problem je NAPLATA KARATA, ali pred GSP-om su LEPŠI DANI

Autor: Tanjug

Vesti

16.02.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali obišao je danas pogon “Karaburma” Gradskog saobraćajnog preduzeća “Beograd” (GSP) gde je razgovarao sa zaposlenima koji rade u vreme praznika i najavio rekonstrukciju tog pogona u ovoj godini.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Pred GSP-om su lepši dani. U protekle četiri godine uspeli smo da konsolidujemo poslovanje ovog preduzeća, ali je još uvek najveći problem naplata karata u prevozu što se odražava na performanse GSP-a. Ali, borićemo se sa tim i vodićemo računa o svakom zaposlenom u GSP-u - poručio je Mali.

On je dodao da je krajem prošle godine 823 radnika u tom preduzeću dobilo ugovor o stalnom zaposlenju, kao i da će vozni park GSP-a u ovoj godini biti obnovljen sa 100 solo autobusa, 30 zglobnih autobusa i 20 tramvaja.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Vidim da radnici veruju u ono što smo uradili, a mi smo obavezni da kupujemo nove autobuse i tramvaje i da sredjujemo infrastrukturu kako bi GSP kao poslednje preduzeće koje još pravi gubitke bilo ponos građana Beograda - kazao je gradonačelnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Ana

16.02.2018 11:44

Sve su to resivi problemi

GajbexG

16.02.2018 11:48

Znacilo bi i za grad i za GSP kada bi naplata karata bila malo bolja.

Gvozden

16.02.2018 11:51

Svaka rekonstrukcija i pomoć značiće svakom predezueću pa GSP-u.

niki

16.02.2018 11:55

Svaka pomoc GSP mnogo znaci zaposlenima...