Bez liste čekanja za vrtiće u Barajevu!

Autor:

Vesti

14.02.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Barajevo je jedna od beogradskih opština bez liste čekanja za vrtiće, a u planu je i izgradnja nove osnovne škole", izjavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak nakon prijema građana u Barajevu.

RepublikaFoto: beograd.rs
Slavko Gak sa saradnicima

On je rekao da će ove godine biti završen projekat za izgradnju Osnovne škole „Pavle Popović” u Vraniću, gde sada postoji samo izdvojeno odeljenje i potreba za školom jer ima 300 dece.

– Sa ovolikim brojem dece to je opravdana i potrebna investicija. Ovom delu Beograda je potrebna nova škola sa svim uslovima za decu – rekao je Gak.

Gak je objasnio da je u planu adaptacija prostorija izdvojenog odeljenja u vrtić, koji sada koristi prostorije ambulante, čime će biti rešene tri važne ustanove za građane.

RepublikaFoto: twitter.com/Mymummyspennies
Mališani neće morati da čekaju da bi bili primljeni u vrtić

Prošle godine sredstvima Jedinice za upravljanje projektima na dve škole u Barajevu sanirana je fasada i zamenjena stolarija, što je bila investicija od oko 8,5 miliona dinara.

Opština Barajevo ima šest vrtića u kojima boravi više od 630 dece i tri škole koje, zajedno sa izdvojenim odeljenjima, pohađa više od 2.500 dece. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading