KIJAMET U GRADU - A ULICE PROHODNE: Beograd-put uspešno obavio posao u toku noći!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

14.02.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ulice našeg grada su potpuno prohodne, čak i one u višim delovima pod Avalom i Kosmajom, a javni saobraćaj nesmetano funkcioniše, rekao je za TV Pink gradski menadžer Goran Vesić, koji je jutros posetio Zimsku službu „Beograd-puta” kako bi se uverio da sve funkcioniše kako treba.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vesić o beogradu

– Na ulicama je trenutno 160 vozila, od čega 135 koja direktno čiste sneg i posipaju so – 103 velika kamiona i 32 male mašine, a angažovano je oko 200 radnika. Sinoć je posuto 515 tona soli i oko 200 tona agregata i na taj način smo na vreme uradili posao, obradili smo dve hiljade kilometara koje pokrivamo, 1.700 koji su u nadležnosti grada i 300 kilometara koji su u nadležnosti republike. Ekipe Zimske službe "Beograd-puta" su na mostovima posule so i po nekoliko puta i na taj način je sprečeno da se pojavi led u ranim jutarnjim časovima i omogućeno da se saobraćaj odvija bezbedno – istakao je Vesić.

On je ponovio da je "Beograd-put", kao i uvek, u toku noći obavio uspešno svoj posao. Oni se time bave godinama i veoma dobro znaju da reaguju na svaku situaciju.  

– Očekujemo padavine danas do podneva, ali su najavljene i u večernjim satima, kao i za vikend, ali JKP „Beograd-put” radi posao odlično i građani mogu bez problema da odu na posao. Naš posao je da grad funkcioniše normalno, da vozači mogu da voze bezbedno i ekipe „Beograd-puta” su to noćas obezbedile – kazao je Vesić. 

On je dodao da će grad preći u treći stepen pripravnosti jer nema više potrebe da bude i dalje u četvrtom i naglasio da se redovno prate prognoze i u skladu sa tim se reaguje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading