POZNATO KO JE DIVLJAO U STRAHINJIĆA BANA: Prevrnuo automobil, pa se opirao hapšenju, bahatosti nikad kraja (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.04.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod još neutrvđenim okolnostima vozač automobila "BMW 120“ požarevačkih tablica izgubio je kontrolu, pa je auto završio na boku.

POZNATO KO JE DIVLJAO U STRAHINJIĆA BANA: Prevrnuo automobil, pa se opirao hapšenju, bahatosti nikad  kraja (VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U prevrtanju BMW-a, sinoć u na raskrsnici Francuske ulice i Strahinjića bana, povređeni su vozač Borislav I. (32) i Milica V. (30), koju su vatrogasvi vadili iz uništenog vozila kriz šiber.

Najpre se strahovalo da je Milica teže povređena, ali srećom su joj konstatovane lakše telesne povrede.

Pod još neutrvđenim okolnostima vozač automobila "BMW 120“ požarevačkih tablica izgubio je kontrolu, pa je auto završio na boku.

Vozač je uleteo u ulicu i udario u metalni stub. Prava je sreća što nije nastradao neko od prolaznika, jer je vozilo završilo u pešačkoj zoni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Vozač BMW-a požarevačkih registarskih tablica, kako su naveli očevici, posle alko-testa kom je podvrgnut opirao se hapšenju. Ipak, ubrzo je shvatio da mora da pođe u stanicu, pa je na kraju otišao sa policajcima.

Povređena Mlica V. je prevezena na VMA gde joj je ukazana lekarska pomoć. Na snimcima  se vidi da je vozač uleteo u ulicu i oborio debeli metalni stub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading