ŽENA SE PORODILA NA PUMPI U DOBANOVCIMA! Dok je Hitna pomoć stigla, devojčica već došla na svet!

Autor:

Vesti

14.03.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć ju je prevezla u porodilište u Zemunu.

ŽENA SE PORODILA NA PUMPI U DOBANOVCIMA! Dok je Hitna pomoć stigla, devojčica već došla na svet!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Pixabay.com

Bebai hitna pomoć

Jedna žena porodila se na benzinskoj pumpi na obilaznici od Surčina ka Dobanovcima, rekla je doktorka Ivana Stefanović iz Hitne pomoći za RTS.

- Dok je naša ekipa stigla, rođeno je zdravo žensko dete - rekla je doktorka.

Prema njenim rečima, bila je i pedijatrijska i odrasla ekipa Hitne pomoći koja je prevezla majku i bebu u porodilište u Zemunu.

- Beba i mama su dobro, ženi je to treće dete. Kada su krenuli bolovi, ona se zaputila u bolnicu, ali ih je beba preduhitrila pa je već stigla na svet pre dolaska u bolnicu. Ali roditelji su prisebno reagovali i zvali Hitnu koja im je krenula u susret, pa su veoma brzo prebačeni u Zemunsku bolnicu, gde je presečen pupčanik i izvađena posteljica, tako da je sve prošlo u najboljem redu - rekao je za "Blic" dr Tomislav Stefanović, upravnik GAK-a u KBC Zemun.

- Devojčica je teška 2. 950, odlično su i ona i mama, nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari, bebe nekad malo požure - dodao je dr Stefanović.

Inače, tokom noći u Beogradu, jedna trudnica je povređena u saobraćajnoj nesreći. Prema izveštaju Hitne pomoći, ona je zadobila lakše telesne povrede i preventivno je zbrinuta u GAK Višegradska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading