DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD LESKOVCA: Bmw smrti vozio Jovanin dečko?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su nam rekle komšije nastradale devojke, mladić koji je upravljao automobilom bio je verovatno u emotivnoj vezi sa nastradalom devojkom.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD LESKOVCA: Bmw smrti vozio Jovanin dečko?

Foto: shutterstock

Tinejdžerka Jovana J. (18) iz Velike Grabovnice tragično je nastradala u nedelju oko 3 sata, kada je automobil marke BMW, u kojem je bila putnik, sleteo sa puta kod sela Guberevac, iz nepoznatih razloga. Sa njom u vozilu bili su Andrija S. (18) iz Zagužana, Vladan S. (19) i Predrag N. (24), obojica iz Male Grabovnice.

Prema nezvaničnim informacijama, najstariji mladić najverovatnije je bio za volanom automobila. Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mesta.

Do teške nesreće došlo je na putu Leskovac - Grdelica, kada je vozač izgubio kontrolu nad volanom.

- Mladi su se najverovatnije vraćali iz provoda jer su bili pod dejstvom alkohola. Kada je BMW sleteo sa puta, prevrnuo se nekoliko puta i zaustavio kod novoizgrađenog mosta nad Tulovskom rekom. Očevici su pozvali Hitnu pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt devojke koja je bila putnik u vozilu - navodi naš izvor iz istrage.

Kako su saopštili u Opštoj bolnici Leskovac, sva tri mladića zadobili su nagnječenje glave i tešku polutraumu, ali i brojne prelome.

- Kod A.S. utvrđen je serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. V.S. je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća, a pacijent P.N. (24) ima povrede kičme i karlice. Svi su vitalno stabilni - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Svedoci tragedije istakli su za lokalne medije da je na tom delu puta bilo poledice, za koju smatraju da je verovatno doprinela saobraćajnoj nesreći.

Komšije: Nastradala Jovana bila u vezi sa vozačem?

Kako su nam rekle komšije nastradale devojke, mladić koji je upravljao automobilom verovatno je bio u emotivnoj vezi sa nastradalom devojkom. 

- Poznajem Jovanu. Čula sam da su Peđa i ona bili u ljubavi. Zajedno su se vraćali iz provoda, i evo šta se desi... Loše vreme, a i put je čudan, pa je verovatno i to uticalo na nesreću. Peđina porodica živi u selu do ovog, a njegova je veoma imućna - rekla nam je komšinica nastradale Jovane J.

Zavod za sudsku medicine iz Niša će raditi obdukciju tela nastradale tinejdžerke, a njena sahrana zakazana je za utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading