OTELI TINEJDŽERA, TRAŽILI 200.000 EVRA KAO OTKUP: Filmska akcija srpske policije, ekspresno ga locirali i pronašli u gepeku!

Autor:

Hronika

05.02.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi otmicari su uhapšeni.

OTELI TINEJDŽERA, TRAŽILI 200.000 EVRA KAO OTKUP: Filmska akcija srpske policije, ekspresno ga locirali i pronašli u gepeku!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Policija na terenu

Otmičari su namamili i oteli tinejdzera, vezali ga i spakovali u gepek. Trazili su 200.000 evra roditeljima za otkup

Policija je ekspresno reagovala, tako što su pripadnici MUP-a su locirali i spasili tinejdzera, koji je pronadjen u gepeku automobila. 

Svi otmičari su uhapšeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljena je otmica osamnaestogodišnjeg mladića i uhapšena četvorica osumnjičenih za ovo krivično delo.

Jutros, oko 3.30, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.

Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (2003), S. B. Đ. (2003),  G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka.       

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

               

 

M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Osumnjičeni maloletnik će biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading