"KAD DROGA I ALKOHOL UDARE U MOZAK"! Nećete verovati šta je muškarac radio na Konjarniku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.01.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ustaničkoj ulici na Voždovcu muškarac je iz sve snage udarao parkirana vozila.

"KAD DROGA I ALKOHOL UDARE U MOZAK"! Nećete verovati šta je muškarac radio na Konjarniku! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/moj_beo_grad

Na Instagram stranici "moj_beo_grad_" objavljeno je nekoliko video-snimaka koji su nastali u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Na prvom se vidi kako muškarac šeta posred kolovoza, a za njim ide ženska osoba koja pokušava, kako se čini, da ga skloni sa puta kojim idu vozila. Na drugom muškarac iz sve snage udara parkirana vozila. 

Muškarac je, kako se vidi na prvom snimku, prolazio između vozila u pokretu. U jednom trenutku nekoliko vozača zaustavilo je automobile kako bi sačekali da se muškarac skloni sa kolovoza. Ženska osoba ga sve vreme prati i u jednom trenutku uspeva da ga skloni sa ulice. 

U drugom snimku se vidi kako muškarac iz sve snage rukama udara jedno vozilo koje se nalazi pored parkinga, zatim odlazi i kreće da šutita još dva automobila na parkingu. Za to vreme mu ženska osoba govori da je "iskrivljen". I u trećem snimku muškarac iz sve snage udara jedno od parkiranih vozila. Nakon toga sa ženskom osobom odlazi do zaustavljenog automobila bele boje gde nastavljaju da se raspravljaju. 

Nakon toga muškarac opet kreće ka ulici gde se svađa nastavlja. Na četvrtom snimku se vidi kako ga ženska osoba odguruje nakon čega on izleće na ulicu. Ona mu govori da ide i kreće ka kolima. Kad je ušla u kola on je pokušao da je izvuče, a pre toga je pretio drugoj osobi koja se nalazila za volanom. 

Nerazumno ponašanje muškarca izazvalo je gomilu komentara na društvenoj mreži. "Ubuduće, pozovete policiju, pa slikajte i snimajte koliko hoćete. Bili su dovoljno dugo tu da ih nađu i uhvate... Za nauk sledeći put.", "Kad droga i alkohol udare u mozak! Ne znam kako se nije setio svoja kola da lupa nego je lupao tuđa!", "Ma jok ovaj što snima još se krije da snima umesto da se razdere sa terase i pozove policiju, meni su gori ovi što snimaju...", samo su neki od komentara. 

Video snimke možete videti ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading