Vredna roba za ceo život pred novogodišnje praznike u Zemunu

Autor:

Vesti

12.12.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeno interesovanje cele Srbije pred novogodišnje praznike za prodaju pravih čvorovanih orijentalnih I modernih tepiha u najvećem salonu u Beogradu, koji je pred zatvaranjem.

Vredna roba za ceo život pred novogodišnje praznike u Zemunu

Foto: Global tepisi

Najpoznatiji salon orijentalnih, modernih i unikatnih tepiha "Global Tepisi", koji je već neko vreme prisutan na Srpskom tržištu, odlučio je da obraduje sve svoje buduće kupce pred novogodišnje praznike pre finalne faze zatvaranja salona u Zemunu. Nedavno pokrenuta rasprodaja sada je u punom jeku. To je izazvalo veliko oduševljenje građana zbog još većih popusta pred praznike.

Vlasnik firme "Global Tepisi", sa žaljenjem je izjavio da je uprkos velikoj popularnosti odlučio da zatvori salon u Zemunu. Kao razloge za to navodi enormno povećanje kirije i ostalih troškova, sve veće poteškoće u poslu sa tepisima, kao i sve veći nedostatak ponude kvalitetnih tepiha koji se ručno rade u zemljama proizvodnje.

Republika

Foto: Global tepisi

 

Takođe je naveo da su cene tepiha porasle u proseku za 80-120 odsto u poslednja 24 meseca, uprkos godinama bliskog kontakta sa proizvođačima tepiha. Zbog svega toga više nije moguće održati obećanje o „najboljim cenama i najvišem kvalitetu“.

Sada će biti rasprodato preko 6.000 tepiha sa ne verovatnim popustima koji se ne pamte.

Na pitanje da li se rasprodaja odnosi samo na ljude koji imaju više novca u Srbiji, vlasnik je odgovorio:

- Apsolutno svi tepisi koje imamo u salonu su na ogromnim sniženjima. Imamo kapacitet da svakom enterijeru pružimo izbor vrhunskih kako orijentalnih tako i modernih tepiha. Svi su unikatni i rađeni su ručno, zbog čega su izuzetnog kvaliteta. Besprekoran dizajn koji nudimo zaintrigiraće ne samo ljubitelje ekskluzivne robe, već́ i one koji se do sada nisu usudili da uđu u naš salon. Uveren sam da će sada, zahvaljujući drastičnom sniženju cena, sigurno svako moći da pronađe svoj tepih iz snova.

Jedinstven za Srpsko tržište, salon Global Tepisi, koji se nalazi u Zemunu, šokirao je kupce svojom rasprodajom bez presedana. Popust pred novogodišnje praznike je sada do 77% na preko 6.000 komada, kako za orijentalne tako i za moderne tepihe i ćilime.

Republika

Foto: Global tepisi

 

Tokom razgovora, vlasnik firme Global Tepisi je istakao da će se salon zaista uskoro zatvoriti, ali i da će milionski tepisi za vrlo kratko vreme pronaći svoje vlasnike.

On je dodao da je prodaja visokokvalitetnih tepiha jedinstven događaj za celu Srbiju, jer se ovako nešto slično nije dešavalo čak ni u zemljama koje proizvode tepihe.

Pošto je ostalo vrlo malo vremena i tepisi se sve više i više rasprodaju, svi zainteresovani bi trebalo da što pre odu u salon Global Tepisi u Zemunu i zgrabe najlepše i ujedno najpovoljnije prave tepihe koje možete trenutno nabavite. Luksuz nikada nije bio dostupniji, investirajte u trajne vrednosti.

Radno vreme salona Global Tepisi:

Ponedeljak - Petak od 10:00 do 19:00 i Nedelja od 11:00 do 17:00.
Ratarski put 33, Stari auto put za Novi Sad
Beograd, Zemun

Telefon: 064 120 7552 i 011 375 22 08
Posetite stranicu: www.globaltepisi.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading