OTIŠLA DA UPOZNA DEČKA PREKO INTERNETA: Ubijena zbog organa (FOTO)

Autor:

Svet

26.11.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskomadano telo Blanke Arelano (51) pronađeno je na plaži u Peruu nakon što je otputovala u zemlju kako bi se upoznala sa svojim virtuelnim dečkom, a sada je taj čovek uhapšen.

OTIŠLA DA UPOZNA DEČKA PREKO INTERNETA: Ubijena zbog organa (FOTO)

Foto: facebook printscreen

Student medicine uhapšen je zbog ubistva i očiglednog uzimanja organa Meksikanke koja je otputovala da se sastane sa njim u Peru nakon što su se preko interneta upustili u ljubavnu vezu.

Blanka Arelano, 51, upoznala je Huana Pabla Hesusa Viljafuertea (37) preko gejmerske aplikacije i kroz zajedničko interesovanje za video igrice započeli su virtuelnu vezu pre nego što je ona pristala da ga poseti u Peruu.

Foto: facebook printscreen

Huan Pablo Viljafuerte

Ona je 27. jula otputovala u Huačo koji je udaljen 3.000 milja kako bi se sastala sa studentom na Univerzitetu Hoze Faustino Sančez, pri tome ostavši u stalnoj komunikaciji sa svojom porodicom u Meksiku, gde je izgledalo kao da sve ide dobro. Ali poslednji kontakt sa gospođom Arelano bio je 7. novembra i nakon toga njena porodica je zatražila informacije. Njena nećaka Karla Arelano je nakon nestanka tvitovala:

- Kako su meseci prolazili, moja tetka mi je govorila da je srećna, opuštena i da veza ide veoma dobro. Nikada nisam mislila da ću biti u ovoj situaciji, ali danas tražim vašu podršku da proširim ovu objavu i pronađem jednu od najvoljenijih i najvažnijih ljudi u mom životu.

U objavama koje je redovno kačila na Tviter, pisala je o tome kako su njeni strahovi porasli zbog bezbednosti njene tetke nakon komunikacije sa Viljafuerteom, koji je bio njen jedini kontakt u Peruu, prenosi Miror.

- Odlučila sam da komuniciram sa Huanom P. pošto je on bio jedini kontakt koji je imala u toj zemlji i tu se pokrenuo naš strah - rekla je ona.

Foto: facebook printscreen

Blanka Arelano


Zatim je objavila poruku iz Viljafuertea u kojoj je rekao da je Blanka odlučila da se vrati u Meksiko.

Njegova poruka koju je Karla objavila na Tviteru glasila je:

- Istina je da već nekoliko dana ništa ne znam, odlučila je da ode, nisam mogao da joj pružim život kakav je želela i jednostavno rečeno joj je dosadilo. . Otišla je u Limu da pronađe kartu za Meksiko i to je za mene bio kraj. Nadam se da je dobro, ne znam ništa više.

Zatim su 9. novembra ribari u Huačou pronašli ostatke raskomadane žene sa rukama, glavom i drugim delovima tela kako leže na plaži, prenosi Miror.

Peruanska policija je tada pokrenula istragu, uključujući pretres kuće u kojoj se veruje da se ubistvo dogodilo. Viljafuerte je uhapšen i sada se nalazi u pritvoru od devet meseci dok se slučaj nastavlja. Peruanske pravosudne vlasti objavile su na Tviteru:

- Pravosuđe je utvrdilo da postoji osnova za zahtev države za devetomesečni pritvor za Huana Pabla Viljafuertea Gutijereza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading