DVA UDESA TOKOM NOĆI: Povređeni mladić i tinejdžerka!

Autor:

Vesti

14.11.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je noć pretekla relativno mirno, a u dve saobraćajne nezgode lakše su povređene dve osobe, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

DVA UDESA TOKOM NOĆI: Povređeni mladić i tinejdžerka!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Hitna pomoć

U Ulici pilota Mihaila Petrovića, sinoć u 22.08 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je 22-godisnji mladić lakše povređen, a u 00.44 na uglu Trgovačke i Solunskih boraca u drugoj saobraćajnoj nezgodi lakše je povređena 19-godišnja devojka.

Njima su povrede sanirane na licu mesta, a potom su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar UKCB.

Prema rečima dežurnog lekara, protekle noći bilo je ukupno 88 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, uglavnom lica u alkoholisanom stanju koja su ekipe Hitne pomoći vozile na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Tanjugu je rečeno da je prošle noći izvršeno svega nekoliko interkliničkih trasporta kovid pacijenata, ali kao i svake noći javljao se veliki broj hroničnih bolesnika - astmatičara, psihijatrijskih i kardiovaskularnih pacijenata koji su imali akutna stanja uznemirenosti, depresije, bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak.

Dežurale su 22 ekipe Hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading