Samit Digital Hub okupio evropske stručnjake na Jahorini

Autor:

Vesti

15.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru konferencije predstavljen je i jedinstveni projekat SkiYu magazin.

Samit Digital Hub okupio evropske stručnjake na Jahorini

Foto: Promo

Od 9. do 12. oktobra na Jahorini je održana konferencija Digital Hub Jahorina kojom je spojen digitalni i skijaški svijet. U toku tri dana konferencije na kojoj je učestvovalo više od 150 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija i svijeta skijanja uz najeminentnije predavače i učesnike panel diskusija proizašli su mnogobrojni korisni zaključci i strategije za prevazilaženje prepreka sa kojima se svakodnevno susrećemo. U okviru pomenute konferencije predstavljen je i jedinstveni projekat Olimpijskog centra Jahorina i kompanije Color Media Communication – SkiYu magazin.

Republika

Foto: Promo

 

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:

- Jako sam srećan jer smo u toku tri dana, jednog događaja, na Jahorini okupili najpoznatije stručnjake od kojih smo mnogo naučili. Izveli smo mnogobrojne zaključke koje ćemo realizovati i postaviti kao teme za sledeću konferenciju. Tokom 15 godina dugog iskustva u skijaškom biznisu pažljivo sam gradio svoje ime i sada imam priliku da realizujem sve o čemu sam na samim počecima mogao samo da maštam. Jedinstvenim događajem na Jahorini smo okupili predstavnike ski centara iz celog regiona uključujući Skijališta Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine ali i Italije te i predstavnike najboljih kompanija iz sveta skijanja – Technoalpin,  Doppelmayr, SunKid. Pokrenuli smo i ideju “1 ski pass za sve ex Yu ski centre”, koja je zasnovana i na mom dugogodišnjem poslovnom iskustvu, kroz koje sam zaista naučio da najbolje rezultate donosi inicijativa kojom konkurenciju pretvaram u partnera. Idejom kao što je ova, spajamo ne samo ski centre i ljude koji vole skijanje, nego i učimo jedni od drugih, implementirajući nove ideje i projekte za dobrobit svih nas. Nastavljamo i da ulažemo u skijanje i decu i intenzivno radimo na stvarannu novih skijaša. Tokom prethodnih dana sam imao čast ugostiti dva ministra ali i najpoznatijeg skijaškog analitičara Laurenta Vanata koji će svoju posjetu Jahorini ponoviti i u toku zimskih meseci. Shvatio sam da strah od digitalizacije dolazi iz neznanja. U poslu se broje samo realizacije, a poenta poslovnog događaja kao što je „Digital Hub Jahorina” je da društvu donesemo promene, kao i ljudima koje, u ovom celokupnom procesu, nipošto ne smemo zaboraviti.

Foto: Promo

 

Ljevnaić je izrazio izuzetno zadovoljstvo i zbog prvog skijaškog priručnika - časopisa SkiYu na kojem su dugo i pažljivo radili tokom prethodnih mjeseci i dodao:“Kako nam se bliži najlepši, praznični deo godine, vreme kada planiramo zimski odmor i odlazak na neke od planina i fantastičnih skijališta koja nas okružuju odlučili smo da skijašima poklonimo najljbolji vodič za narednu zimsku sezonu za sve ski centre u regionu. Postoje ljudi kojima je skijanje sastavni deo života, koji šire mir, ljubav poštovanje toleranciju, imaju obrazovanje, proputovali su i žele da dok su na zemlji uživaju u životu. Ovim magazinom želim da okupim sve ljude koji promovišu pomenute vrednosti te da zajednički radimo na popularizaciji skijanja i planina ali i da zastupamo zdrave i ispravne životne vrednosti.“

Republika

Foto: Promo

 

SkiYu časopis koji je nedavno ugledao svjetlost dana i izazvao veliko interesovanje već je u prodaji u suvenirnici Olimpijskog centra Jahorina a uskoro će se naći i na kioscima širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i Makedonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading