REALIZOVANA JOŠ JEDNA INICIJATIVA GRAĐANA: Počeli radovi na rekonstrukciji interkablovske saobraćajnice u Bulevaru Vojvode Mišića

Autor: Republika

Vesti

25.08.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović danas je obišao započete radove na lokaciji u Bulevaru vojvode Mišića 39 B i 39 V gde je razgovarao sa stanarima ovog bloka koji su zatražili uređenje prilaznog puta između zgrada.

REALIZOVANA JOŠ JEDNA INICIJATIVA GRAĐANA: Počeli radovi na rekonstrukciji interkablovske saobraćajnice u Bulevaru Vojvode Mišića

Foto: GO Savski venac Tanja Opsenica

Radovi na ovoj interblokovskoj saobraćajnici su započeti na inicijativu građana a odnose se na zamenu i popravku asfaltnog zastora.

Na inicijalnom razgovoru sa predsednikom Opštine građani su pokazali koji su infrastrukturni i komunalni problemi s kojima se susreću svi koji žive u ovom delu Savskog venca i izneli predlog da se ova interblokovska saobraćajnica rekonstruiše. Nakon što je predsednik Vidović održao sastanak sa građanima i lično obišao lokaciju kako bi se uverio šta je stanarima sve potrebno i na koji način Opština može da pomogne, pružio je obećanje da će rukovodstvo preduzeti potrebne korake kako bi radovi na ovoj lokaciji počeli u što kraćem roku.

- Ovo je najbolji primer da redovna komunikacija građana i Opštine pokazuje da zajedno možemo da gradimo naš Savski venac. Radove smo započeli, u skladu sa planom, jer mi odgovorno radimo i ispunjavamo naša obećanja. Kontinuirano podstičemo i ohrabrujemo građane da nam se obraćaju i iznose svoje predloge, sugestije i inicijative koje lokacije je potrebno urediti, a na raspolaganju smo da ih saslušamo i budemo na usluzi. Akcija rekonstrukcije interblokovskih saobraćajnica na Savskom vencu je već kontinuirana praksa koja pokazuje da se putem prijema i razgovora sa građanima uvek trudimo da pronađemo efikasna rešenja različitih problema kako bi naš Savski venac bio uređenije i bolje mesto za život svih nas - istakao je Vidović.

Obilasku je prisustvovao i načelnik Odeljenja za projekte razvoja Opštine Savski venac Vladimir Nastić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading