NE IZDAJEM STAN RUSIMA! Vlasnica izazvala buru na mrežama: Ovo su njeni uslovi za najam!

Autor:

Vesti

18.08.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica jednog stana u Beogradu dala je na oglašavanje nekretninu, navodeći da ne izdaje stan strancima, već isključivo državljanima Srbije ili bivše Jugoslavije.

NE IZDAJEM STAN RUSIMA! Vlasnica izazvala buru na mrežama: Ovo su njeni uslovi za najam!

Foto: youtube.com/ SandyMakesSense

Oglas za izdavanje stana na Zvezdari izazvao je veliku pažnju javnosti, ali ne zbog previsokih cena kako su već podstanari navikli, već zbog neobičnog opisa u oglasu.

Ona je navela da ne izdaju stan Rusima, već samo državljanima Srbije ili bivše Jugoslavije. Takođe, potpisuje se ugovor sa stanodavcem i prijavljuje poreskoj upravi, što je velika prednost za podstanare. 

Rat u Ukrajini izazvao je dolazak velikog broja Rusa i Ukrajinaca koji u Beogradu započinju biznise i otvaraju firme, pa je samim tim i skočila cena nekretnina za izdavanje. Mnogi stanodavci podigli su kirije i nije im teško palo da se odreknu dugogodišnjih platiša. 

Foto: Printscreen/Facebook/Izdavanje stanova Beograd

Oglas za izdavanje stana

- Stan se izdaje isključivo državljanima Srbije, regiona, bivše Jugoslavije, jer nismo ratni profiteri, ne vodimo se trenutnom situacijom u svetu, ne zato što se ne saosećamo, već iz poštovanja prema situaciji u našem području - napisala je ona između ostalog.

Ona je dodala da je stan u mirnom kraju, kao i da se potpisuje ugovor koji nije vremenski oročen, da se plaća jedan depozit i da je imala loše iskustvo sa prethodnim stanarima čije su životinje napravile štetu u stanu, ali da pošto i sama ima kućne ljubimce, ne može da kaže da nisu dobrodošli.

Cene nekretnina nastavljaju da divljaju, pa tako sada ni garsonjeru na periferiji nije moguće naći ispod 150 evra, i dok strani državljani sa više novca, traže luksuzne lokacije i ne pitaju za cenu, naši državljani neretko ostanu bez krova nad glavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading