NEUTEŠNA SESTRA UBIJENE JULIJANE! Vinko je bio nasilan, ali ona se trudila da brak dovede u normalu!

Autor:

Vesti

28.07.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Julijana P. (46) ubijena je u utorak, kada je njen suprug Vinko P. upucao pištoljem dok je bila na ljuljašci, a potom i sebi presudio. Njena sestre Tanja Bošković je za Kurir dala potresnu ispovest.

NEUTEŠNA SESTRA UBIJENE JULIJANE! Vinko je bio nasilan, ali ona se trudila da brak dovede u normalu!

Foto: Facebook/printscreen

Julija i Tanja

Julijana P. (46) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi godinama je pokušavala da svog supurga Vinka (53), koji joj je presudio, izvuče iz kandži alkoholizma, tvrdi njena sestra Tanja Bošković.

Podsetimo, Julijanu je u utorak popodne ubio suprug Vinko P., pa potom izvršio samoubistvo. Porodični zločin dogodio se u kući u kojoj je bračni par živeo sa Vinkovim roditeljima nakon obeležavanja krsne slave Sveti Arhangel Gavrilo.

On je, prema navodima izvora iz istrage, pucao u ženu dok je bila na ljuljašci, a onda se naslonio na zid i pucao sebi u glavu iz istog pištolja. Prema nezvaničnim informacijama, Julijana je 15 godina trpela porodično nasilje, ali muža nikada nije prijavila.

Republika

Foto: Facebook/printscreen

Fejsbuk objava Julijine sestre Tanje

- Pričala sam sa sestrom o svemu. Naravno da je bilo nasilja, ali se ona trudila da po svaku cenu spasi supruga od alkoholizma i da brak ponovo dovede u normalu. Nažalost, to joj nije uspelo - priča Tanja Bošković

- Razumite moju bol, nije mi lako, ali tugu treba deliti sa drugima, lakše se onda sve podnosi. Moja sestra se borila kao lavica da izvuče muža iz kandži alkoholizma, a pala je kao ustreljena srna.

Foto: printskrin/facebook

Julijana P.

Porodica još uvek ne zna šta je motiv krvoprolića.

- Ne znamo još uvek šta se desilo. Preostaje nam samo da čekamo izveštaj policije - navela je naša Tanja.

Sudeći po Julijanim fotografijama sa Fejsbuka, ona je živela u Austriji, ali je proputovala pola sveta. Ubijena žena obišla je brojna ostrva, a obrela se čak i na safariju. Njena sestra potvrdila je da je Julijana volela putovanja.

- Upravo tako, obišla je pola sveta. Ali valjda je moralo da bude ovako, ne znam ni šta bih rekla - rekla je njena neutešna sestra dodajući da još uvek ne znaju kada će Julijana biti sahranjena. 

Nakon što je na ovoj društveni Tanja objavila srceparajuću poruku posvećenu svojoj sestri, usledilo je preko 500 komentara ražalošćenih prijatelja, koji su svoju iskrenu žalost podelili sa njom. 

 

https://www.facebook.com/100001779567736/posts/pfbid02vbepZXbZE6GVGhS89QeKk5TXjKNyBcSfV5jbzF7uw9boR72HvtBn24vnDiHec5EFl/?d=n

 

 Ne postoje reci utehe,za bol i tugu za jedan mladi i prerano oduzet zivot - objavila je Jelena u komentaru. 

-  Zasto je moralo tako biti? Zar nije bilo drugog resenja mladi oboje.. - napisao je Marko.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading