OTKRIVENO ko je čovek koji je nosio "ZOLJU" po Beogradu: NIJE STUDENT ARHITEKTURE!

Autor:

Vesti

16.07.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lanser iz kog se ispaljuje ubojita raketa, Beograđani su uočili u rukama čoveka koji je na semaforu čekao zeleno svetlo da pređe.

OTKRIVENO ko je čovek koji je nosio "ZOLJU" po Beogradu: NIJE STUDENT ARHITEKTURE!

Foto: Screenshot/Instagram/serbialive_beograd

Pre nedelju dana, nesvakidašnja scena na ulicama Beograda mnoge je naterala na smeh, dok su neki doživeli napad panike kada su ugledali tamnoputog muškarca koji je u rukama držao nešto što podseća na "zolju".

Ovaj čovek, uslikan je na uglu Ulice Omladinskih Brigada i Bulevara Zorana Đinđića, kako na semaforu čeka da se uključi zeleno svetlo kako bi prešao, dok u ruci drži lanser, iz kog se ispaljuje ubojita raketa.

Ovo je izazvalo pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, dok su ljudi nagađali da li je reč o oružju, ili čak futroli u kojoj projekte nose studenti Arheološkog fakulteta. Bilo je i šaljivih komentara, ali svakako ljudima koji su ovo videli uživo nije bilo tako smešno ni zabavno, dok su nagađali da li je u rukama nepoznatog muškarca oružje.

Miša Vacić, lider Srpske desnice, podelio je fotografiju ovog čoveka, uz objašnjenje da je ovo lice pronađeno. 

- Na Novom Beogradu pripadnici UBS (Unutrašnje bezbednosti Srba) pronašli su lice koje je izazvalo paniku među građanima - napisao je Vacić i dodao:

- Prema svedočenju samog lica, on nije nikakav umetnik i nije nosio futrolu za crteže u maketi koja podseća na RPG, već je vojni predmet pronašao u đubretu.

Ispod ovog objašnjenja, lider Srpske desnice podelio je nekoliko fotografija tamnoputog muškarca, uz onu koja je bila viralna na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako ovo lice nosi vojni predmet.

Da podsetimo, neki od komentara na stranici Serbialive_beograd, ispod fotografije ovog muškarca, dok su nagađali šta drži u rukama, bili su:

- Rekla mu mama da se aktivira malo na času.

- Kolega arhitekta nosi projekat A0 formata u tubi da se ne savija papir…na kraju kad se završi se spakuje ( savija) u A4 format, fasciklu…..to je normalan proces rada….ovo je futrola za velike formate papira.

- Poštuje propise, čeka zeleno za pešake, fin neki momak.

- Gde li je pošao sa ovom zoljom da ga izbegnemo nekako

- Vatromet?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

16.07.2022 07:55

Svega ovoga ne bi bilo da su prijavili policiji.