NE MOŽEMO DA DIŠEMO OD NEPODNOŠLJIVOG SMRADA! Stanari zgrade u Žarkovu muku muče zbog komšije: Živimo sa miševima, pacovima, bubašvabama i mravima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.07.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem sa glodarima i insektima već godinama imaju stanari jedne zgrade u Žarkovu.

NE MOŽEMO DA DIŠEMO OD NEPODNOŠLJIVOG SMRADA! Stanari zgrade u Žarkovu muku muče zbog komšije: Živimo sa miševima, pacovima, bubašvabama i mravima! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Svoj problem, koji, kako navode, ne mogu da reše već duže vreme, rešili su da podele na Instagram stranici serbialive_beograd.

Reč je o komšiji koji gomila otpad u svom stanu iz koga, kako kažu, dopire nesnosan smrad i zbog koga celoj zgradi preti zaraza.

- Od nepodnošljivog smrada ne može da se diše niti boravi na terasama, prozore ne možemo da otvorimo. Živimo sa miševima, pacovima, bubašvabama i mravima već jako dug period - pričaju stanari.

 

 

Problem su pokušali da reše obraćajući se opštini, Socijalnoj službi, Komunalnoj miliciji, Komunalnoj inspekciji i to više puta, ali su, prema rečima stanara, od svih službi su dobili jedan te isti odgovor - a to je da nije u njihovoj nadležnosti.

Još jedna stvar koja dodatno brine komšije jeste to što je vlasnik "smrdljivog" stana pušač pa ih brine da tako ne nastane požar.

- Najgora stvar od svega je što čovek koji tu živi je pušač i vrlo lako sve može da se zapali. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading