JEZIVE SCENE U ZEMUNU! Železnička stanica skroz potopljena - zarobljeni građani čekaju spasioce (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.07.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike količine padavina koje su preplavile ceo grad, izazvale su bujicu poplava, a jedno od mesta koje je ugroženo je železnička stanica Zemun. Strašna nesreća zadesila je ženu koja se zaglavila na poplavljenoj stanici, a pomoć još uvek pokušava da joj pomogne da se izvuče.

JEZIVE SCENE U ZEMUNU! Železnička stanica skroz potopljena - zarobljeni građani čekaju spasioce (VIDEO)

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Danas je Srbija bila na udaru padavina, koje su izazvale katastrofalne posledice, pogotovo po glavnom gradu, gde građanima prokišnjavaju krovovi, automobili nestaju i plutaju u poplavama, a ljudi ostaju zaglavljeni u nemogućnosti da pobegnu od nevremena. 

Haos u gradu i dalje ne jenjava, te je tako jedno od mesta pogođeno poplavom železnička stanica Zemun, koja se ne može ni videti od količine vode koja je opkolila, a u budućnosti na tom mestu treba da bude izgrađen metro. 

Nažalost, bespomoćna žena našla se sama u trenutku kada je poplava počela da buja i ostala je zaglavljena. U ovom trenutku pomoć je došla na lice mesta kako bi joj se pružila adekvatna pomoć i kako bi uspešno prošla kroz poplavu i nevreme bez fizičkih posledica. 

Čitalac Republike poslao je snimak na kome se jasno vidi železnička stanica Zemun, za koju se slobodno može reći da će podleći ozbiljnim reparacijama nakon današnjeg dana koji je prestonicu maltene sravnio sa zemljom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading