Ukrajinci tvrde da su BOMBARDOVALI RUSIJU! Raketiran Belgorod! Još se broje žrtve! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.07.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini granice sa Ukrajinom, grad Belgorod je bombardovan, a najmanje tri osobe su poginule u napadu.

Ukrajinci tvrde da su BOMBARDOVALI RUSIJU! Raketiran Belgorod! Još se broje žrtve! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@zoranceran2

Najmanje tri osobe su poginule, a nekoliko je povređeno u seriji eksplozija u ruskom gradu Belgorodu, u blizini granice sa Ukrajinom, javio je na Telegramu guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov, piše BBC.

 

 

Najmanje 11 stambenih objekata i oko 40 porodičnih kuća je teško oštećeno, dodao je Gladkov, koji nije precizirao uzrok eksplozije, ali je naveo da je tokom noći aktivirana protivraketna i protivvazdušna odbrana.

Prema njegovim rečima, među hospitalizovanima je dete od 10 godina i odrasli muškarac koji je u teškom stanju. Njegove tvrdnje nisu mogle biti nezavisno potvrđene, dok iz Ukrajine još nema zvanične reakcije. Ali, na ukrajinskim Teregram kanalima pojavile su se informacije kako je to delo ukrajinske vojske. 

 

 

Lokalni mediji objavili su snimak eksplozija na Telegramu. Gubernator Kurske oblasti Roman Starovojt je u nedelju ujutru na svom Telegram kanalu javio da su tokom noći iznad tog ruskog regiona oborena dva ukrajinska drona tipa Striž i, kako kaže, nije bilo ljudskih žrtava.

 

Ni njegove tvrdnje nije bilo moguće samostalno potvrditi.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Razum

03.07.2022 08:32

Žao mi je ko čoveku ali Rusi moraju da znaju da Rusija bombardira celu Ukrajinu I na dan oko 1000 mrtvi. Daj Bože da se okupatori povuku i da u miru žive i Rusi I Ukrajinci.