Nakon napada huligana stigao do titule: SENZACIONALNA POBEDA Prebili ga pre trke, on pobedio jednim okom! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.06.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno ostvarenje francuskog atletičara.

Nakon napada huligana stigao do titule: SENZACIONALNA POBEDA Prebili ga pre trke, on pobedio jednim okom! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/FFAthletisme/printscreen

Francuski atletičar Vilfred Hapio stigao je do titule nacionalnog šampiona u disciplini 400 metara sa preponama i pored napada koji je doživeo u subotu uveče pripremajući se za takmičenje.

Naime, atletičar je napadnut na stazi u Kanu dok se zagrevao za navedenu trku. Huligan mu je prišao i zadao nekoliko udaraca pre nego što je trener uspeo da reaguje i skloni atletičara od napadača.

Kako prenose francuski mediji, za sada nisu poznati razlozi napada, kao i identitet napadača, a Atletski savez Francuske je podneo krivičnu prijavu protiv huligana koji je sebi dozvolio da napadne sportistru na sportskom borilištu.

I pored svega doživljenog Vilfred Hapio je sa povezom preko jednog oko izašao na sportsko borilište ostvarivši sopstveni rekord od 48,57 sekundi što je bilo dovoljno za zvanje nacionalnog šampiona. 

 

 

Treba napomenuti da je pred samu trku Hapio i dalje iskašljavao krv, ali to ga nije sprečilo da ostvari fantastičan rezultat.

Nakon svega doživljenog Vilfred Hapio je predstavnicima medija izjavio:

- Ne želim da se vraćam na sve što se dogodilo. Ostavljamo nadležnim organima da reaguju oko svega što se zbilo. Meni je važno da sam fizički sada dobro i da radujem se ostvarenom rezultatu.

Trener francuskog atletičara je dodao:

- Došlo je do velike nezgode na zagrevanju. Neko je skočio na Vilfreda i udario ga. Čovek se jednostavno ni od kuda pojavio, pitao ga je da li je to on, a zatim mu zadao nekoliko udaraca. Svi smo u šoki. Srećom Vilfred je dobro, a napadač je uhapšen.

Treba napomenuti da je ovim trijumfom Vilfred Hapio ostvarenim rezulttatom izborio plasman na Svetsko prvenstvo koje se održava narednog meseca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading