ŠAPIĆ PREDSTAVIO SVOJ TIM: Evo ko će biti u kabinetu gradonačelnika ako se usvoji predlog predsednika Skupštine grada Beograda

Autor:

Vesti

20.06.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević za novog gradonačelnika Beograda predložio je Aleksandra Šapića, koji je zatim odbornicima predstavio svoj tim, zamenicu gradonačelnika i 13 članova Gradskog veća.

ŠAPIĆ PREDSTAVIO SVOJ TIM: Evo ko će biti u kabinetu gradonačelnika ako se usvoji predlog  predsednika Skupštine grada Beograda

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Obrazlažući predlog, Nikodijević je rekao da je Šapić bio jedan od najuspešnijih srpskih sportista svih vremena, ali da ga za funkciju gradonačelnika najviše preporučuju činjenice da je tri puta bio biran za predsednika opštine Novi Beograd, te da je bio prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", koja je dobila najviše glasova na izborima.

"Njegov program na opštini Novi Beograd je neposredna komunikacija sa građanima i posvećenost rešavanju problema sa kojima se ljudi susreću na dnevnom nivou. Posebnu pažnju je posvetio starijim sugrađanima, kao i podsticanju najmlađih da se bave sportom", rekao je Nikodijević.

Podsetio je da je lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" osvojila apsolutnu pobedu na izborima i da zato smatram logičnim da se danas izabere čovek kome su Beograđani ukazali najveće poverenje za funkciju gradonačelnika.

Šapić je zatim predstavio svoj tim, zamenicu gradonačelnika Vesnu Vidović i 13 članova Gradskog veća.

Predstavljajući Vesnu Vidović, rekao je da je veliki deo karijere posvetila upravo onoj katergoriji kojoj je obećao da će se maksimalno posvetit - a to su svi oni koja rade sa decom - vaspitači, nastvnici, sve koji se bave vasptavanjem I obrazovanjem dece.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

 



Dodao je da ne zna koliko će biti u prilici da poboljšaju nihova materijalna primanja a da će učiniti sve da im vrate dostojanstvo.

"To će biti jedan od njenih prvih zadatak maksimalno ću joj pomagati da svima koji rade sa našom decom, sa kojima ona ne tako retko provode i više vremena nego kod kuće učinimo sve da se osete dostojanstvenijim, da im pomognemo i finansijski", rekao je Šapić.

Za članove Gradskog veća predložio je Miloša Dangubića, Zorana Adamovića, Stevu Marušića, Gorana Spasojevića, Borisa Bursaća, Vuka Mirčetića, Aleksandru Čamagić, Mariju Leković, Nebojšu Petrovića, Ružicu Belanović, Igroa Mušića, Violetu Filip I Slobodana Šolevića.

Nakon kratke pauze počela je rasprava o kadnidatima za čelne gradske funkcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading