Vračar, Voždovac i Grocka CEO DAN BEZ VODE!

Autor: Tanjug

Vesti

10.01.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na vodovodnoj mreži, stanovnici delova Vračara, Voždovca i Grocke danas od 8 do 20 sati neće imati vode.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tri opštine danas osam sati bez vode

Kako je saopšteno iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije, vode neće biti u ulicama Gospodara Vučića (između ulica Vojislava Ilića i Grčića Milenka), Grčića Milenka (između ulica Veselina Masleše i Južnog bulevara), Generala Horvatovića (između ulica Grčića Milenka i Đerdapske) i u Bačvanskoj ulici.

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Profesora Vasića u naselju Vinča na opštini Grocka, danas od 08 do 20.00 sati, bez vode će ostati potrošači u delovima naselja Vinča i Leštane, saopštiolo je JKP "Vodovod i kanalizacija".

U naselju Vinča bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Vinčanski vis i okolne ulice, Beogradska i okolne ulice, Palih boraca i okolne ulice i Jovana Jovanovića Zmaja i okolne ulice.

U naselju Leštane bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Save Kovačevića i okolne ulice, Drenjačka sa prilazima, Gornjomalska i Petra Živkovića sa prilazima i Ravan i okolne ulice.

Za potrebe pijaće vode, iz Beogradskog vodovoda su obezbedili autocisterne i apelovali na građane da obezbede zalihe vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading