ZABRINUTI RODITELJI OSTAVILI HIT PORUKU NA TABLI U ZGRADI: Poštovani narkomani, ponašajte se odgovorno

Autor:

Vesti

17.04.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari Crvenog solitera u ulici Braće Jerković, u beogradskom naselju Voždovac, pokazali su nesvojstvenu dozu razumevanja, tolerancije, pa čak i poštovanja za svoje komšije koje imaju problem sa korišćenjem opojnih droga.

ZABRINUTI RODITELJI OSTAVILI HIT PORUKU NA TABLI U ZGRADI: Poštovani narkomani, ponašajte se odgovorno

Foto: pixabay.com

Oni su na info tabli, u ulazu svog solitera, postavili papir sa uljudnom molbom da komšije, koje u "seansama" koriste špriceve, svoju aparaturu ne bacaju kroz prozor, već da ih kulturno uklanjaju u svoju kantu za đubre, piše Luftika.

Obaveštenje i apel su potpisali "zabrinuti roditelji" čija se deca igraju oko zgrade dobro poznate svim Voždovčanima kao znak orijentacije. Ona se nalazi u srcu ove opštine i naselja Braće Jerković.

"Poštovani narkomani, ako se drogirate u stanu, zamolio bih vas da špriceve bacate u kantu za đubre, ne kroz prozor na igralište gde se deca igraju. Unapred zahvalni zabrinuti roditelji", stoji u obaveštenju stanara.

Roditelji su pokazali zaista vrhunsku taktičnost, s obzirom da su se ne tako davno ovakvi problemi uglavnom rešavali mnogo agresivnijim pristupom, premlaćivanjem i progonom korisnika opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading