OSTRUŽNICA DOMAĆIN "BIOSKOPA IZ BLOKA": Dobrotvorna projekcija filma "Vi idite, Ja neću" u ponedeljak! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.04.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu humanitarne akcije "Bioskop iz bloka" će u ponedeljak u Ostružnici biti dobrotvorna projekcija filma "Vi idite, Ja neću".

OSTRUŽNICA DOMAĆIN "BIOSKOPA IZ BLOKA": Dobrotvorna projekcija filma "Vi idite, Ja neću" u ponedeljak! (FOTO)

Foto: SZS

Događaj će biti održan u Domu kulture u Ostružnici (Karađorđeva 14) od 20 časova, ulaznica je donacija od 300 dinara i sav prihod namenjen je pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

"Bioskop iz bloka" je deo čuvenog projekta "Trojka iz Bloka" humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" koji događaj u Ostružnici organizuju sa Društvom za očuvanje tradicionalnih vrednosti "Vožd".

Republika

Foto: SZS

Bioskop

 

"Vi idite, Ja neću" je dugometražni dokumentarni film Hadži-Aleksandra Đurovića zasnovan na knjizi "Ljetopis novog kosovskog raspeća" Mitropolita Amfilohija, o stradanju Srba na Kosovu i Metohiji, a u kom su još govorili Patrijarh Irinej, sveštenstvo i narod sa Kosmeta.

Ovaj film nam otkriva neispričanu istinu o kosovsko-metohijskom stradanju srpskog naroda, njegovog verskog i kulturnog nasleđa kroz celu istoriju, a posebno 1998. i 1999. godine, sa osvrtom na porodičnu dramu nestalog Miloša Ćirkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading