KONTROLA PARKIRANJA: Način na koji ovaj Beograđanin "šeta" svog psa je izazvao lavinu reakcija i osuda (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.04.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici Instagrama nisu mogli da veruju u ono što vide.

KONTROLA PARKIRANJA: Način na koji ovaj Beograđanin "šeta" svog psa je izazvao lavinu reakcija i osuda (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

Svakodnevno smo svedoci bizarnih scena u srpskoj prestonici. Ponekad možemo videti bahate vozače koji upravljaju svojim automobilima po trotoaru, punim gasom voze u rikverc ili na vozilu ostavljaju "tonu" snega. Beograđanima nisu strane ni osobe "diskutabilnih psihičkih stanja", a frapantni prizori iz gradskog prevoza postali su normalna pojava u njihovim životima.

Ovoga puta, međutim, desilo se nešto što većina ljudi verovatno nikad nije ni zamislila, a kamoli videla.

Na Instagram stranici Moj Beograd objavljen je video-snimak na kom možemo videti čoveka kako isparkirava svoj automobil na parkingu kod Kliničkog centra. Ono što privlači pažnju na video-zapisu je pas koji stoji na haubi dotičnog automobila. Pitanje koje je svako postavio nakon gledanja snimka zasigurno je:

- Čiji je ovo pas i šta traži na automobilu?

 

 

Dok su mnogi korisnici Instagrama osudili vozača automobila, nazivajući ga pogrdnim imenima i konstatovajući da "smo svi kompletno prsli", jedan je poručio:

- Njegov je pas. Obožava tako da se vozi. Živi dve zgrade dalje od mene. Pas se sam penje na kola čim izađe iz zgrade, nije teška ili tužna priča.

Budući da se vozač automobila sa snimka nije oglašavao, preostaje nam samo da verujemo u gorespomenutu izjavu kao u jedino logično objašnjenje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading