IZVUKLI "KAPITALCA" OD DVA METRA IZ KANALIZACIJE: Radnici ŠOKIRANI prizorom u naselju Vojvode Vlahovića! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.04.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici Beogradskog vodovoda i kanalizacije prilikom lova na zapušenje uhvatili kapitalca. Verovali ili ne fosna skoro 2 m visine izvučena je u ulici Miodraga Živanova.

IZVUKLI "KAPITALCA" OD DVA METRA IZ KANALIZACIJE: Radnici ŠOKIRANI prizorom u naselju Vojvode Vlahovića! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/mojenaselje

- Ovaj trofej ulazi u anale neuslovne kanalizacione mreže u naselju Vojvode Vlahohića. Pored kapitalnog ulova, izvučeno je milijardu vlažnih maramica koje bahati i neobrazovani stanovnici naselja bacaju u kanalizacionu mrežu i time rizikuju zapušavanje prvo svoje kanalizacije u stanu, zgradi, ulici - objavljeno je na Instragram profilu Moje naselje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moje naselje (@mojenaselje)

 

Vlažne maramice su najveći zločin modernog doba primitivnog čoveka, piše na profilu, koji šteti ne samo ljudima, već i prirodi, jer sadrži hemikalije koje ostavljaju trajne posledice na koži, plućima, nervnom sistemu. Dodaju i da nisu biorazgradive, pa štete prirodi i planeti.

Nakon izvučenog "ulova", upozoravaju da promene polaze od pojedinca. Zato treba dobro razmisliti pre nego što nešto bacimo u kanalizaciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alpaćino

08.04.2022 06:14

Zabraniti proizvodnju i prodaju, dok se ne nađe način da postanu biorazgradljive....