(FOTO) U BORČI VESELO OD RANOG JUTRA: "Ulica otvorenog srca" obradovala najmlađe

Autor: Republika

Vesti

01.01.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema razloga da ovog prelepog novogišnjeg jutra ne prošetate svoje mališane "Ulicom otvorenog srca" humanitarnom manifestacijom koja se tradicionalno svake godine održava širom Beograda.

RepublikaFoto: Republika
Veselo u Borči

Prvog dana 2018. godine Ulica otvorenog srca ponovo će biti "ulica crvenih noseva“ jer će sve biti u znaku pomenutog projekta "Doktori klovnovi“, ali i novogodišnje zabave.

Čitalac Republike poslao nam je fotografije "Ulice otvorenog srca" u Borči gde se ovog jutra okupilo puno mališana, a i starijih građana. Pored animatora tu je i Deda Mraz. Deca iz vrtića "Kockica“, "Dunavska bajka“, "Ježurko“ i "Cvrčak“ prirediće novogodišnji program za sve posetioce.

Ulica otvorenog srca je još pre četiri decenije ušla u kalendar najznačajnijih aktivnosti u Beogradu koju su godinama organizovali Skupština grada Beograda, Turistička organizacija Beograda i GO Stari grad.

Ovi neobični doktori pomažu mališanima da lakše podnesu boravak u bolnicama.

Kupovinom i nošenjem klovnovskog nosa Beograđani i gosti manifestacije Ulica otvorenog srca postaće deo humanitarne akcije koja bolesnoj deci donosi nadu, radost i vraća osmeh na lice najmlađim stanovnicima Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading