VESIĆ SA GRAĐANIMA SURČINA: Čini me srećnim da građani vide da je naophodno imati jedinstvenu politiku

Autor: Republika

Vesti

25.03.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, proveo prijatno veče u druženju sa predstavnicima udruženja građana opštine Surčin.

VESIĆ SA GRAĐANIMA SURČINA: Čini me srećnim da građani vide da je naophodno imati jedinstvenu politiku

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Druženju su prisustvovali, predstavnici udruženja građana, predstavnici predškolskih ustanova, mesnih zajednica, doma zdravlja, privrednici, policijske stanice, sveštena lica, predstavnici centra za socijalni rad i uprave javnih prihoda.

Vesić je sa prisutnima pričao o tome šta je sve urađeno i šta još može da se uradi. 

Zaključeno je da je opština Surčin, opština koja se najviše razvija i koja će se tek razvijati.

- Večeras u Surčinu smo imali sastanak sa ljudima koji vode različite organizacije, od lovačkih udruženja do ne vladinih organizacija, predstavnika crkve, predstavnika manjina i svih onih koji čine društvo u Surčinu.
To su ljudi koji okupljaju ljude po različitim osnovama i različitim interesovanjima, za koje opština Surčin i grad Beograd čine uvek nešto dodatno.
Ono što me čini srećnim je to što svi oni vide da je neophodno da imamo jedinstvenu politiku i opština i grad i Republika i da samo tako možemo da razvijemo i Surčin i Beograd.
Ovo druženje je prilika gde možemo da pokažemo poštovanje prema njima koji rade za naše društvo, i sa druge strane da oni mogu da vide da u nama kao predstavnicima vlasti imaju podršku za svoje projekte koji su od interesa za Surčin a i za Beograd. 
Samo tako možemo naš grad učiniti boljim - istakao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading