PRILIKA ZA DECU DA STIČU ZNANJA I ISKUSTVA: Počeo sa radom "Kreativni svet malih Vračaraca"

Autor:

Vesti

22.03.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prisustvu velikog broja dece i roditelja, juče je radionicom iz engleskog jezika počeo "Kreativni svet malih Vračaraca".

PRILIKA ZA DECU DA STIČU ZNANJA I ISKUSTVA: Počeo sa radom "Kreativni svet malih Vračaraca"

Foto: Republika

- Prioritet Gradske opštine Vračar jesu naši najmlađi i mi smo tu da podržimo njihov razvoj, njihov napredak. Misleći na njihove želje i potrebe organizovali smo ove besplatne radionice, koje, između ostalog, imaju za cilj razvoj intelekta i talenta -  izjavila je Biljana Rakić, član Veća za socijalnu i dečiju zaštitu.

Republika

Foto: Republika

 

- Kod svakog deteta i kod svakog čoveka to je bitan preduslov za izgradnju dobre pozicije u društvu. Iznenađenje za decu i roditelje jeste da, pored ovih pet radionica, uvodimo još jednu radionicu "Mali Pitagora", koja će mališanima na interesantan način približiti matematiku. Mi kao opština na ovaj način omogućavamo deci da stiču nova znanja i iskustva, jer edukacija od malih nogu pomaže u izgradnji svih vrednosti i veština, uz pomoć kojih će se dete razviti u uspešnog pojedinca - dodala je Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading