GORAN VESIĆ U GROCKOJ: Radovi na rekonstrukcija Doma kulture u Brestoviku teku punom parom

Autor:

Vesti

21.03.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić obišao radove na rekonstrukciji Doma kulture u Brestoviku, opština Grocka.

GORAN VESIĆ U GROCKOJ: Radovi na rekonstrukcija Doma kulture u Brestoviku teku punom parom

Foto: Republika

Vrednost radova i adaptacije objekta iznosi devet stotina hiljada evra. 

Sama površina doma kulture je sedam stotina pedeset metara kvadratnih. 

Urađena je rekonstrukcija krova, kompletna zamena elektro i vodovodnih instalacija, podnih obloga, stolarije i spoljna fasada zgrade na kojoj su radovi u toku.

Republika

Foto: Republika

 

 

- U ovom trenutku rade se atarski putevi za teritoriju opštine Grocka za sedamdeset miliona dinara. Zavrsili smo tender i izabrali izvodjača za poslednji deo vodosnabdevanja za opštinu Grocka, treba da bude raspisan tender i za sportsku halu. Osim velikih infrastrukturnih radova koji se rade, mi radimo puno naizgled nekome sitnih stvari ali ne i za ljude koji žive ovde. Kada dodjete u Brestovik, ljudi koji žive ovde rećiće vam da ovaj Dom kulture, u potpunosti menja njihov kvalitet života. Pored Brestovika ovo smo uradili u još u dva sela, uradili smo lovačke domove, šest dečijih igrališta. žTrudimo se da svako naselje na svakoj opštini ima uredjen dom kulture, trg , prostor gde će se sastajati najstariji gradjani i dečije igralište. Tako svima podižemo kvalitet života. Tako Beograd pobeđuje - izjavio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading