UJEDINJENI I ZAJEDNO MOŽEMO SVE! Vesić: Da svako dete u Beogradu ima vrtić

Autor:

Vesti

18.03.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat na listi "Aleksandar Vučić -Zajedno možemo sve" Goran Vesić, izjavio je danas da u beogradske vrtiće ide više od 80.000 dece, dok je taj broj 2013. godine bio 57.000, a to se, kaže, postiglo izgradnjom vrtića u prestonici.

UJEDINJENI I ZAJEDNO MOŽEMO SVE! Vesić: Da svako dete u Beogradu ima vrtić

Foto: Grad Beograd

- U poslednje tri godine u Beogradu je izgrađeno ili se gradi 17 vrtića, a do sada je izgrađeno šest vrtića u koje deca već idu - rekao je Vesić, a saopštila SNS.

On je poručio da se na taj način pokazuje koliko je nadležnima stalo do dece i da žele da svako dete u Beogradu ima vrtić.

U prilog tome, navodi da vrtić danas košta 5.600 dinara po detetu, a pre 13 godina je ta cena iznosila 9.500 dinara, precizirao je Vesić i dodao da je vraćen novac roditeljima za duplo naplaćivane vrtiće.

- Vratili smo 3,5 milijarde dinara roditeljima, izgradili 17 vrtića, a u narednim godinama biće ih ukupno 25. To je mir, to je stabilnost, tako dela govore i to pokazuje da ujedinjeni i zajedno možemo sve - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading